tisdag 21 augusti 2012

På fredag sätter det igång!


Japp detta verkar vara mitt nya schema! På fredag är det dags igen men tror bara vi går till 12, det blir väl som sagt bara lite snack då.


Framöver:

Måndag - studiepass & Media
Tisdag - Samhäll
Onsdag - Estetisk verksamhet (skulle jag tro?? Oo) & Historia
Torsdag - Foto B & Engelska C
Fredag - Media

Men så vet man ju att det kan bli ändringar i schemat, det där med tider hit och dit men det märks!

3 kommentarer:

  1. Schemana ser så himla annorlunda ut från när jag gick gymnasiet. Då kunde man ha 5-6 lektioner på en och samma dag. Era pass är just superduper långa. Känns som att jag läst 1000 ämnen jämfört med dig. Men du kanske får ett nytt schema oftare?

    SvaraRadera
    Svar
    1. A jag vet, det är det som är lite speciellt på vår skola. Dom ser dessa långa lektionerna som en för del när det gäller att göra klart arbeten. Då slipper man glömma bort osv. Då gör man ett arbete på ett 3 timmarspass och så är det klart för att lämnas in. Även bra när man jobbar i fotostudion, då vill man ju inte ha en 40 minuters lektion :) Visst kan en del lektioner bli lite syreslösa och långtråkiga menmen brukar gå bra:P
      Höst-termin och vår-termin ser olika ut när det gäller scheman för vissa tillägg som man valt är bara under en av terminerna som förra året hade jag först matte på hösten och sen på våren hade jag psykologi :)

      Radera
  2. haha ja wohooo! ;) Jaaa, har saknat dig också! Lovet har varit väldigt avslappnande :D Hur har ditt varit?

    Åh, tack så mycket! Var lite ego och hade på slutartid och posa i trädgården :D

    SvaraRadera