måndag 29 augusti 2011

helgen har passerat

Japp då va det måndag igen och helgen har passerat förbi. Linda har varit här, reklam har väl inte varit jätte kul men man får ju in lite pengar iaf (Y). Och framför allt Evas Begravning i Lördags var jätte fin.


Man kom dit och det första man möter när man kommer in för dörren är tårar från både Kjelle och Emily<3. Så hemskt och se dom må så dåligt men man går snabbt fram till Emily och ger henne en stor kram!
 Sen går man upp för trappan där man möts av en massa gula och blå ballonger som sitter uppe i taket med hjälp av helium. Sen tog man några steg till så man kom in i själva kyrkan eller vad man ska kalla det där det satt en massa folk. Kistan var ljus precis som allt annat som vistades där inne. Ovan på kistan stod en stor pokal med en massa blommor inuti. Runt kistan stod också hejdlöst med blommor och buketter.
När klockorna sen började ringa blev man plötsligt helt stel och det rös i hela kroppen. En präst började tala och tätt inpå kom en sång framförd av min gamla körledare Ingela (också känd som sopan). Man hörde Evas närmaste började gråta som då satt längst fram. Låten framförde någon slags minnesstund då man tänkte på alla minnen man kunde tänkas komma på som hade med den positiva Eva att göra. Man blev lite blöt i ögat men inte tillräckligt för att det skulle börja rinna ännu. Sedan kom det lite mer prat från prästen och ett riktigt fint tal från Evas dotter Carina som stod där framme mycket stark och lugn. Mer spel efter det och sedan fick man gå fram och ta ett sista farväl. Då kom dom, tårarna. Tur att vi innan hade hunnit skicka runt servettpaketet på raden jag satt på där inne i kyrkan. Man såg familjen, man såg vännerna alla var fulla av sorg som inte längre kunde hållas inombords. Sen fick man höra en fin truddilutt av John som spelade tvärflöjt, visste inte att han hade sådana talanger och det va jag tvungen att säga till honom senare. (John - Carinas man) Sen kom 7 herrar som bar upp kistan och gick mot utgången då vi andra hängde på. Då vi passerade ballongerna fick vi alla en varsin som vi tog med ut. Där ute sen sa Carina några ord och sedan släppte Göran (Evas man) sina ballonger. Till skillnad från oss alla andra hade han två ballonger som var knutna tillsammans, riktigt fint och romantiskt på samma gång. Tätt inpå kom alla andras ballonger också och det blev en fin syn uppe på himmelen.
Sedan blev det fika och där ner i fika rummet hade dom också ställt upp en liten minneshörna av Eva. En gokart som de en gång byggt och även bilder, hälsningar, blommor och ett bildspel utav Eva. Riktigt fint.


R.i.p Eva Zetterström 
Tack för din positiva energi som du spridit till oss alla och
 den otroliga inspirationen du gett oss! Vi kommer
alltid att minnas dig<3

Kram Ellinor




2 kommentarer:

  1. uhuu.. jag blev jätteblöt i ögonen av att bara läsa det där :´(

    SvaraRadera
  2. aww ja man blev nästan det av o skriva det också "/

    SvaraRadera