fredag 5 augusti 2011

lite allt möjligt

Heeej! Jag har tråkigt...kan vara en anledning till varför jag sitter här. Men aja syrran är här och vi har hittat på massa olika saker bl.a varit i skärgården o käkat glass. Hehe oh kul fick nån läskig allergisk reaktion ifrån glassen (N) Sen har vi gått promenader, cyklat lite här och var och även kört gokart! haha både Marcus och Linda provade och Marcus hade vi jätte problem med att hålla igång för han körde alldeles för sakta hela tiden ;) Men det löste sig ju efter att ha sprungit igång honom på halva banan xP Sen var det syrrans tur och hon gjorde tvärt om. Hon var så rädda att det skulle stanna så hon gasade på som fasen och kom sen in efter två varv och skakade som ett asplöv och ville absolut inte åka igen. Men nu har hon testat iaf och jag vet inte om hon ångrade att hon ens satte sig i den eller om nu i efterhand iaf är glad att hon testade.

Karting on tour är avslutad nu också och det har gått skitbra! Ingen trodde att det skulle gå så bra och det känns väldigt skönt eftersom att man vet att man själv jobbat för att det ska funka och jo men visst det gjorde det ju också.
Prova på 25/7-27/7 - Då hade vi 17 barn på måndagen, hela 48 st på tisdagen (!!!) och 29 på onsdagen. Tisdan var riktigt stressig för man hade inte tid att varken äta eller dricka. Knappt att man hann att fota men blev nått foto iaf. Jag fick ju i uppg att fota under dem dagarna från SBF och jo lite bilder finns på http://www3.idrottonline.se/VarmlandsKC-Bilsport/Arkiv/Bilder/provapa-kartingontour2011/ så det är bara o kolla för den som känner för det :) Men i alla fall det blev då totalt 72 olika barn för vissa var ju inte där bara en dag utan flera.
Kartingskolan 1/8-3/8 - Då skulle man anmäla sig och vi sa 10 i varje grupp som högst så det var dom första som anmälde sig som fick turen och japp på måndag blev det 9 st men sen på tisdag blev det 10 och sen var det ännu flee som ringde tisdagkväll som ville anmäla sig till onsdagen men det var ju full. Vi lyckade få in en extra kart som var klubbens men sen fick vi tyvärr säga nej till dom andra som ville anmäla sig för då var det ju fullt.
Alltså 30 barn till skolan och dom fick ta licenser men också föräldrarna fick ta funktionärlicenser. Underbart! Känns bra det här och på mötet kommer det förhoppningsvis ut lite mer om vem som varit aktiv. Många stod som frågetecken när det kom så mycket folk men jag har ju inte bara stått still om man säger så utan gått ut med i tidningar, lappar på stan (tack Magnus för den hjälpen) och även varit ner på Nickelodeondagen där det var super mycket barn överallt! :)
Nu hoppas vi att det kommer massa nya till banan som köpt sig en kart! Tog även bilder under dom tre dagarna också eller nej två dagar bara för sista dagen glömde jag kameran men fick tag på lite bilder ändå. Bilderna finns på http://www3.idrottonline.se/VarmlandsKC-Bilsport/Arkiv/Bilder/kartingskola-kartingontour2011/ , kolla gärna! :)

Nee nu blir det nog en promenad tror jag för att rensa skallen från alla jobbig tankar :)...haha vem vet kanske blir lika knäpp som förra fången och går 2km och SPRINGER 5 km (jag brukar inte springa!?) Det hjälpte inte o gå då. Tänkte ändå för mycket så jag fick springa då helt enkelt, blev det lite mindre tankar då iaf.

BYEBYE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar