torsdag 24 januari 2013

Dagen och morgondagen

Jaha... nu sitter killen och kollar hockey där borta. Jippi. Not. Vi kollade ju film och så bara drog han fram datorn och började kolla hockey istället...jag som köpte så fina rosor till han idag och hoppades på en fin myskväll. Men god mat blev det iaf så visst mätt och belåten är man väl menmen.

Det var jätte lite o göra på jobbet idag så jag undrar verkligen vad morgondagen kommer o erbjuda. Hm, hoppas inte inte bli allt för mycket dretjobb bara för att det inte finns nått att packa upp._. Men det blir nog bra, det är ju fredag i morgon och en ganska kort dag så den borde gå över ganska fort :) Tänkte att jag skulle göra fredagen till en nyttig dag, städa, göra fint och även gymma!

8 kommentarer:

  1. Hockey ._. Va filmen verkligen så dålig? :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. I know! T.T Ne det va den inte, "End of Watch", helt okej film :]

      Radera
  2. Apropå ingenting. Vilken foto är ditt bästa foto taget under 2012? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ojojoj ingen aning :O ...Hm man kommer knappt ihåg vad man har tagit. Men får ta o kolla tillbaka lite bland bilderna och se. Men det många som e bra på sitt sätt, finns så många olika och dom har var och en sin historia men ska man kolla mer "expertigt" på dom typ vinklar, ljus mm så kanske det är lättare o få fram nått :)

      Radera
    2. Det skulle va en kul grej om du varje år kring årsskiftet gjorde en lite summering eller tillabakblick på året som gått :) favoritbilder du tagit, nya saker du testat och lärt dig o.s.v :) Kul för läsarna, men också kul för dig själv att titta tillbaka på varje år så att du ser hur du utvecklas :)

      Jag har gjort en summering två år i rad :) (ur livsperspektiv alltså, inte fotoperspektiv). Men det är kul att kolla tillbaka på :)

      http://zerudaswonderland.blogspot.se/2011/12/2011-reflections.html
      http://zerudaswonderland.blogspot.se/2013/01/2012-reflections.html

      Radera
    3. Det är faktiskt som du säger kul för både läsare och mig själv, följer en fotograf som brukar kolla tillbaka varje år på det året som gått och välja ut sina favoriter, väldigt kul o se! :) Ska försöka tänka på det! Absolut! :)

      Radera
  3. Jag har en till fråga från ingenstans: vilken bild har flest views på flick och hur många views har den? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. 175 views på "Old bed, old house" - http://www.flickr.com/photos/fotokarten/6829843189/

      Intesting & mest gillad - "red rainy rose" - http://www.flickr.com/photos/fotokarten/7115717629/

      :D

      Radera