torsdag 6 oktober 2011

Gatlamporna är tända och mörkret faller men det stoppar mig inte från att se mig omkring

Usch när jag gick upp i morse så va lamporna tända ute på gatorna. Man märker att det börjar bli mörk nu och alt har gått riktigt fort sen jag kom hem ifrån skåne. Plötsligt så fanns det inga löv kvar, alla låg på marken. Och mörkare på mornarna och kvällarna. Längtar redan efter våren<3


I dag är det torsdag, en av dom värsta dagarna på veckan. Börja tidigt, får reklam och lite småtöliga lektioner och väldigt dåligt väder. Menmen får kämpa igenom dagen och hoppas på att det blir bättre väder i helgen och att jag får komma ut till banan! Magnus har mycket i skolan nu och sen i morgon ska ha va med sin polare så får väla försöka underhålla mig själv. Vill ut o fota också men med det här mögvädret är det ju inge kul :( Funderar på att bara dra någonstans, bara helt random ta tåget någonstans. Planerade en eventuell resa med Mellgren bort till Charlottenberg, det vore kul. Ta med kameran blir de då! Utnyttja sitt respass när man ändå har det. Ska nog försöka dra lite här o var nu o fota o se mig omkring när älskling har fullt upp så jag inte sitter och nöglor på mobilen hela tiden och väntar på sms och telefonsamtal dag in och dag ut. Gör jag nått annat så går tankarna åt ett annat håll. Ska försöka googla lite på ställen runt omkring här i Värmland där jag åker gratis och se om jag kan hitta någonting :) 
Sen nästa helg kanske det blir till o vara med kömpisera och kanske lite fotografering tisdag och torsdag då det sägs att det ska bli bra väder :) de e nice! Skulle vilja till svandammen eller va det heter här i Kristinehamn någon dag också. Skulle även vilja uppdatera min hemsida med lite nya bilder och rensa o ta bort dom som inte är så snygga. Är det någon som vet något foto som dom vill att jag ska lägga upp eller om ni har förslag på vad jag ska fota så säg till!! :)

5 kommentarer:

  1. vart ligger svandammen?

    vädret är superugly här också -.- menatt jag har pysslat inomhus :) har fått en fin väggdekal som jag har klistrat upp på väggen :)

    SvaraRadera
  2. *noterade din önskelista* mengud vad ska du med ett closeupfilter till när du har väldens megamacroobjektiv!?!

    SvaraRadera
  3. Asså vet inte om det hette så men nått med svan iaf och ligger vid marieberg :)

    Nice! Fota tänkte jag säga men du har ju ingen kamera längre...fåånen!


    Ja till mitt lilla objektiv, har lite ideér :)

    SvaraRadera
  4. haha, fast det har inte bott svanar där på säkert 50 år ^^ för 20 år sen bodde det dock ankor där :)

    SvaraRadera
  5. nej jag vet men finns lite vatten och ett lusthus där! :P

    SvaraRadera