måndag 26 mars 2012

Gokart premiär!!

Woohoo fick sätta mig i karten igen och köra! Vi hade den gamla motorn på och förra säsongen blev det elfel på den så var säker på att den inte skulle starta men det gjorde den!? WOOT! Oo Men aja det va ju bra, dock dampar förgasaren och vi hade endast 5 liter bensin så kunde inte köra så länge men aja har tillräckligt ont i höfterna nu ändå x)

MEN jag åkte runt med en kamera på huvudet (tack för lånet Nicko!) så ska försöka få in en liten snutt av videon på "sidor" och sen "karting" :) Hör av mig när den läggs upp, om det funkar med andra ord! 

lite nya bilder på flickr och andra bloggen också: http://fotoellinorvanl.blogspot.se/ sedan helgens promenad.

3 kommentarer:

  1. Det var så lite så Ellinor, det vara väldigt kul att vi kunde ordna så du kunde köra med kameran på hjälmen och det var väldigt kul att se det efteråt. Så det får vi försöka göra om igen. Gillade din film väldigt mycket, musiken passade mycket bra! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. yesyes!
      Ja fast kortade bara ner den för att den inte skulle bli så lång och la på lite musik som lite underhållning, inget speciellt eller flashigt :P

      Radera
    2. Haha ja den vart lite lång med sina 22 minuter x) Men det var en trevlig video ändå, kul att se några varv och musiken passade bra. :)

      Radera